Servicii de curatenieServicii de curatentie sau oamenii care vand timp liber

Poti sa nu-i iubesti?


Azi am avut ocazia sa cunosc o firma decuratenie din Iasi care vinde timp liber.

Am apelat la ei pentru curatirea unui apartament cu 3 camere. Vreau sa ma mut rapid, dar nu vreau sa stau sa curat toata faianta si gresia din baie si bucatarie printre rosturi, sa curat aragazul, hota si mobila de grasime sau toata piatra depusa pe bateriile de la chiuvete. Pentru 200 de RON cat mi-au cerut, a meritat fiecare banut. Sigur o sa ii mai chem cel putin o data pe an. Sotia mi-a mai sters cateva pacate cu ocazia asta, ca nu a fost nevoie sa contribuie fizic la curatenie.

Pe site-ul lor www.cbsfacility.ro Am vazut au avut o promotie buna in luna martie, va prezint mai jos preturile pentru a va putea face o parere despre valoarea timpului liber cumparat:
Apartament 1 camera - 120 RON;
Apartament 2 camere - 150 RON;
Apartament 3 camere - 200 RON;
Apartament 4 camere - 250 RON.

Cel mai mult mi-a placut la ei conceptul de curatenie 1+4. La etapa 1 se face curatenia de intretinere casnica, iar la +4 vine o echipa specializata pentru spalare geamuri exterioare, curatare mecanizata a pavimentelor si mici reparatii. Faptul ca fac si mici reparatii mi se pare cea mai buna completare a serviciilor. Cred ca la cel putin 90% din apartamentele din iasi sunt necesare mici reparatii care sunt amanate din diverse motive si cauzeaza mici tensiuni in cuplu. As putea as completez ca cei de la CBS Facility rezolva si probleme de cuplu  :) 

Alt serviciu util pentru cei care isi renoveaza apartamentele e curatenia dupa constructor. Sunt putini constructori care lasa apartamentul curat la final. Daca nu se intervine in curatarea varului de pe tocul usilor, sticla sau parchet, acesta se va intari si se va inlatura foarte greu depreciind suprafetele in cauza.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu